Træningstider for HADERSLEV TRI 2000

Oversigt - September 2015

Træning tilpasset individuel niveau

Det vigtigste mål i forbindelse med træningen er, at vi kan tilgodese alle medlemmers individuelle niveau. Det giver den bedste træning, men gør det også sjovere at deltage i træningen, hvis det sker sammen med andre på sammen niveau.

Det betyder, at når man eks. svømmetræner, er der afsat bestemte baner og tider. Det betyder også at når man løber og cykler, starter træningen sammen, men man løber / cykler med det hold man tilhører.

Trænerne placere jer på de forskellige hold, ved jeres første træning. Disse er faste for svømning, men du kan skifte hold på løb og cykel.

Holdinddeling
Her er en beskrivelsen, af hvordan hold inddeling fungere for svøm, løb & cykel

Eget program

Klubbens trænere er ved at sammensætte et samlet træningsprogram, tilpasset forskellige niveauer, som vil blive gjort tilgængelig for klubbens medlemmer i løbet af efteråret.
Trænerne skræddersyer ikke programmer til det enkelt medlem.

Svømning

Holdenden er sat sammen, så alle klubbens medlemmer får mest ud af deres træning.

Ud for hvert hold er, der opsat nogle minimumskrav. Så alle på holdet følges nogenlunde ad.

Her vil det også fremgå, hvad der forventes af dig. Samt hvilke retningslinjer, der er på det enkelte hold. Klik på holdet, og se beskrivelsen.

Det er derfor meget vigtigt, at du tilmelder dig de rigtige hold på klubbens hjemmeside under “Træning - Sæsonplan”.

Tirsdag og torsdag 20:00 – 21:00 (hold 851). Samt torsdag morgen 6:00 - 7:30 (Hold 852) Her har du kun adgang til, hvis du har tilmelde dig via Haderslev svømmeklubs hjemmeside, der er et ekstra tilbud om mere træning, som du selv skal betale for.

Cykel

På cykel er alle turene for alle. Der er fælles træning onsdag, hvor der køres interval. Der køres på et lige stræk, så man møder hinanden rigtig mange gang.

Søndag bliver en tempoet sat lidt ned, og der kommer mere længde på. Vi fokuserer meget på niveau opdeling så alle kan få en god oplevelse.

Fra Uge 42 bliver fælles turer på raceren erstattet af Vinter MTB Træning som også vil foregår søndag kl. 10.

Løb / information fra løbeudvalget

I nogle år har vi nu arbejdet sammen med HIF om løbetræning Tirsdag og Torsdag. Det er inspirerende og sjovt, at løbetræne sammen med andre.

Lørdag og søndag arrangeret både distance træning og interval træning. Træningen er sådan tilrettelagt at uanset om man træner med 4k / min eller 6½k / min kan man deltage, rute og distance tilpasses.

Vi håber rigtig mange møder op til de 4 træningspas der tilbydes, Tirsdag, Torsdag, Lørdag & Søndag

Seneste Nyheder

Kommende events